Μεγάλη ανακοίνωση από την Bragi την επόμενη εβδομάδα στο Cupertino. Ασύρματα ακουστικά που όλοι περιμένουμε...;

Μεγάλη ανακοίνωση από την Bragi την επόμενη εβδομάδα στο Cupertino. Ασύρματα ακουστικά που όλοι περιμένουμε...;

H Bragi υπόσχεται μεγάλη ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα, 2 ημέρες πριν τον Keynote της Apple για την παρουσίαση του iPhone 7 / Plus, στο Cupertino, δια στόματος του CEO της εταιρείας Nikolaj Hviid

I have a BIG announcement on Monday September 5th at 10AM Cupertino / 7pm Munich time. Tune in on our Facebook page for the live announcement.

Πρόσφατη αναφορά του Forbes ήθελε την Apple να έχει αναπτύξει ειδικά σχεδιασμένα τσιπ Bluetooth χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε ασύρματα ακουστικά και να προσφέρουν πολύ μεγάλη διάρκεια χρήσης και χαμηλούς χρόνους φόρτισης. Το άρθρο του Forbes ανέφερε πως η Apple ανέπτυξε το δικό της Bluetooth radio chip χάρη (και) στη τεχνογνωσία που απέκτησε από την εξαγορά της Passif Semiconductor, το 2013.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την ανακοίνωση της Bragi η οποία φαντάζει απίθανο να αφορά συνεργασία με την Apple και περισσότερο φαίνεται να κάνει έξυπνη χρήση της χρονικής περιόδου του Keynote για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου ασύρματου ακουστικού που προφανώς θα είναι συμβατό με το επερχόμενο iPhone 7 / Plus.