Αναβαθμίστηκε το App Store του iOS 6 με νέα γραφικά

Το App Store στην τελευταία build του iOS 6 beta, η οποία βέβαια ακόμα είναι διαθέσιμη μόνο για μερικούς Developers, φέρνει μια νέα έκδοση του App Store με καλύτερη απόδοση και αλλαγές στα γραφικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τώρα τα γραφικά μοιάζουν πολύ με την εφαρμογή της εταιρίας Chomp, την οποία εξαγόρασε η Apple πριν λίγους μήνες.
Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η αλλαγή στην αναζήτηση. Τώρα, θα βλέπουν μια μεγάλη καρτέλα με την κάθε εφαρμογή που έκαναν αναζήτηση και για να δουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνουν swipe στην οθόνη προς αριστερά ή δεξιά. Η καρτέλα αυτή περιέχει το εικονίδιο της εφαρμογής την βαθμολογία της και ένα κουμπάκια για Install ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένα screenshot για μια καλύτερη οπτική.
Τέλος, η Apple έχει ενεργοποιήσει το Genius για το App Store και οι Developers που έχουν τη νέα build μπορούν να δούνε τις προτιμήσεις άλλων πριν κάνουν download, φυσικά αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως όταν κυκλοφορήσει το iOS 6 στο ευρύ κοινό, στις 12 Σεπτεμβρίου.