Έρχεται το Office στο iOS τον Μάρτιο του 2013

Ο product manager της Microsoft, Petr Bobek, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η εταιρεία θα φέρει το Office στις iOS. Σε συνέντευξη τύπου, ο Petr Bobek είπε στο Τσέχικο site IHNED, ότι οι mobile εκδόσεις του Office, που αφορούν και το iOS αλλά και το Android, θα είναι διαθέσιμες τον Μάρτιο του 2013. Επίσης, αυτό το επιβεβαιώνει και δελτίο τύπου το οποίο στάλθηκε στο The Verge.
Παράθεση από το σχετικό δελτίο τυπού:
«Το Office θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα λειτουργικά σύστημα (εκτός των Windows) όπως τα Windows Phone, Windows RT, Mac OS, Android, iOS και Symbian. Το Office 365 όπως και τα άλλα Office προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για τις φορητές συσκευές τον Μάρτιο του 2013. »
Το Office για iPad ήταν ένα θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν αρκετά οι φήμες τον τελευταίο καιρό και αυτό διότι ήταν δύσκολο να επιβεβαιώσει κάποιος για το εάν η Microsoft είχε στα σχέδια. Και ενώ αρκετοί ισχυρίζονταν ότι θα γίνει, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που έλεγαν ότι η Microsoft θα κρατήσει το Office για το δικό της tablet το Surface αναγκάζοντας έτσι τους χρήστες που χρειάζονται το Office να αγοράσουν την δικιά τους συσκευή.