Επιβεβαίωση για iPad 3 με Retina Display τον Μάρτιο

Επιβεβαίωση για iPad 3 με Retina Display τον Μάρτιο

Ο πάντοτε ενημερωμένος Apple guru John Gruber του Daring Fireball φαίνεται να επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του iPad 3 με Retina οθόνη τον προσεχή Μάρτιο.

Όλα ξεκίνησαν από το χθεσινό δημοσίευμα των Digitimes που έκανε λόγο για κυκλοφορία ενός iPad 3 με οθόνη υψηλής ανάλυσης τον Μάρτιο και την κυκλοφορία ενός iPad 4 τον Οκτώβρη. Ο Gruber σχολιάζοντας ειρωνικά το δημοσίευμα ανέφερε για το πρώτο σκέλος της πληροφορίας:

«Μισό λεπτό. Τι συμβαίνει εδώ; Μια αναφορά των Digitimes σχετικά με την Apple και το iPad που είναι απόλυτα ακριβής; Που δεν είναι βγαλμένη από ανοησίες; Συμβαίνει κάτι λάθος με μένα;»

Σχολιάζοντας μετά το δεύτερο σκέλος σχετικά με το iPad 4:

«Οκ…ανακούφιση!»

Monica Chen and Steve Shen, “reporting” for DigiTimes:

Apple will ship the so-called “iPad 3” with a full HD display in March […]

Wait a minute. What’s going on here? A DigiTimes report about Apple and the iPad that’s completely accurate? No completely made-up nonsense? Is something wrong with me?

and then “iPad 4” — named so by its component suppliers — with killer applications in October, according to industry sources in Taiwan.

OK, phew, what a relief.

Μπορούμε πλέον να είμαστε 99.9% σίγουροι ότι θα δούμε iPad 3 με retina οθόνη τον Μάρτιο με κάποια πιθανή ανακοίνωση σε event μέσα στον Φεβρουάριο.