Με κυρτή οθόνη και βελτιωμένους αισθητήρες τα επόμενα iPhone;

Με κυρτή οθόνη και βελτιωμένους αισθητήρες τα επόμενα iPhone;

Φήμες λένε πως τα επόμενα μοντέλα που θα εισάγει στην αγορά η Apple θα διαθέτουν κυρτή οθόνη ενώ οι αισθητήρες τους θα είναι κατά πολύ βελτιωμένοι.

Λέγεται πως στο επόμενο Event που θα λάβει χώρα μέσα στο ερχόμενο έτος, το 2014 και πιο συγκεκριμένο στο δεύτερο μισό του, η Apple θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα iPhone που θα διαθέτουν μεγαλύτερη αλλά και κυρτή οθόνη. Η κυρτότητα της οθόνης ίσως να περιορίζεται στις γωνίες της συσκευής και όχι στο σύνολο της. Σύμφωνα με τις φήμες πάντα, τα δύο αυτά μοντέλα της Apple θα φέρουν μεγαλύτερες οθόνες από τις 4 ίντσες του iPhone 5s, της τάξεων των 4.7 και 5.5 ιντσών.

Τέλος, γίνεται λόγος και για προηγμένους αισθητήρες οθόνης οι οποίοι θα μπορούν να αντιληφθούν τη δύναμη της πίεσης των δαχτύλων γεγονός που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων εφαρμογών που δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής.

Η ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση εταιριών όπως Samsung και LG για την παραγωγή smartphones με κυρτές και μεγάλες οθόνες δείχνει να επηρεάζει την Apple. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν αυτά στα οποία αναφερθήκαμε παραπάνω δεν είναι απλά μία φήμη αλλά θα αποτελούν πραγματικότητα σε λίγους μήνες.