Η Apple τιμά την ζωή του Μοχάμεντ Άλι (Muhammad Ali) στην αρχική σελίδα της apple.com

Η Apple τιμά την ζωή του Μοχάμεντ Άλι (Muhammad Ali) στην αρχική σελίδα της apple.com

Η Apple χθες ενημέρωσε την αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου της apple.com με ένα αφιέρωμα στο θρυλικό πυγμάχο Μοχάμεντ Άλι (Muhammad Ali), ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 74 ετών. Ο Μοχάμεντ Άλι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, λόγω αναπνευστικών παθήσεων, οι οποίες περιπλέχθηκαν ακόμη περισσότερο λόγω της μακράς μάχης του Άλι με τη νόσο του Parkinson.

Το αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της Apple περιλαμβάνει ένα απόσπασμα που εκτός των άλλων αναφέρει, «Ο άνθρωπος που δεν έχει καμία φαντασία δεν έχει φτερά." Η Apple είναι εδώ και πολύ καιρό μέσω των ανθρώπων της υποστηρικτής και θαυμαστής του Μοχάμεντ Άλι, προβάλλοντας τον μποξέρ σε ένα από τα πιο διάσημα βίντεο της διαφημιστικής εκστρατείας της "Think Different". Θυμίζουμε ότι η διαφημιστική εκστρατεία "Think Different" ξεκίνησε από την Apple το 1997.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Μοχάμεντ Άλι την Παρασκευή, ο CEO της Apple Tim Cook, μοιράστηκε ένα αναμνηστικό Tweet για τον Άλι στον λογαριασμό του στο Twitter, όπως έκανε και ο Phil Schiller.