Sliding Bluetooth Keyboard Case: η νέα θήκη πληκτρολόγιο για το iPhone 5/5s

Sliding Bluetooth Keyboard Case: η νέα θήκη πληκτρολόγιο για το iPhone 5/5s

Μετά την Typo Keyboard Case που είδαμε λεπτομερώς σε άρθρο τον περασμένο Δεκέμβρη, μία νέα θήκη πληκτρολόγιο έρχεται στην αγορά. 

Η νέα Sliding Bluetooth Keyboard Case είναι απολύτως συμβατή με τα iPhone 5 και iPhone 5s και συνδέεται με τη συσκευή μέσω bluetooth. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της είναι πως δε χρειάζεται να είναι πάντα εμφανές το πληκτρολόγιο το οποίο μπορεί να κρυφτεί εύκολα μιας και λειτουργεί "συρταρωτά". Πρόκειται ουσιαστικά για μία θήκη για το iPhone 5 και 5s η οποία κουμπώνει στο πίσω μέρος του και σύροντας το πίσω μέρος της προς τα κάτω εμφανίζεται το πληκτρολόγιο.

Η Sliding Bluetooth Keyboard Case διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY 50 πλήκτρων περιλαμβάνοντας αριθμούς και σύμβολα, ένα "home button" και επιλογή "On-Off". Τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό της θήκης και φορτίζει μέσω USB καλωδίου. Επιπλέον, φέρει φωτεινές ενδείξεις για την φόρτιση και την κατάσταση της μπαταρίας καθώς και για τη σύνδεση Bluetooth.

Τη νέα θήκη-πληκτρολόγιο για το iPhone 5 και iPhone 5s μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ.