Το iOS X Ultimatum φέρνει το Mountain Lion στο iPhone

To OS X Lion Ultimatum είναι ένα από τα καλύτερα themes για το iPhone και είναι απόλυτα εμπνευσμένο από το OS X Lion της Apple. Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο theme, που είναι ότι πιο κοντά μπορείτε να βρείτε σε εξομοίωση του OS X Lion. Συνδυάζει την αυθεντική έκδοση του OS X Lion Ultimatum, με προβολή της επιφάνειας εργασίας σε μικρή οθόνη.
Από όπου και αν παίρνετε τα θέματα για την συσκευή σας, WinterBoard ή DreamBoard, δεν είναι πάντα βέβαιο πως θα εφαρμόσουν στην εικόνα που επιθυμείτε και αρκετές φορές είναι και πολύ δύσκολα στην καθημερινή τους χρήση. Οι άνθρωποι διαλέγουν τα θέματα τους με κύριο παράγοντα την μοναδικότητα αυτών. Το iOS X Ultimatum δεν διαφέρει σχετικά με την μοναδικότητα, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με την ακρίβεια επιλογής ενεργειών επάνω στην οθόνη. Το κύριο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι η δυσκολία να πετύχετε με την πρώτη επιλογή το εικονίδιο ή την λειτουργία που επιθυμείτε.
Τα γραφικά του iOS X Ultimatum είναι ακριβή, και η menu bar με το dock είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Δείχνει πραγματικά σαν να έχουμε το OS X Mountain Lion στο iPhone μας. Εάν είστε φανατικός του DreamBoard συγκεκριμένα, τότε δεν έχετε λόγο ανησυχίας μην τυχόν και χάσετε αυτό το θέμα. Δεν είναι τόσο καλό όσο η αυθεντική εκδοχή του αλλά μια καλή αντιγραφή που μπορείτε να βρείτε στην βιβλιοθήκη του DreamBoard. Από την άλλη εάν δεν σας αρέσουν τα θέματα στην συσκευή σας, τότε αυτό σίγουρα δεν θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.
Μέχρι στιγμής το theme βρίσκεται σε beta φάση αλλά μπορείτε να αγοράσετε μια pre-release έκδοση προς $3.50 μέσω donation.