Πρωτότυπο iPhone 5

Πρωτότυπο iPhone 5

Νέο δημοσίευμα του Business Insider ισχυρίζεται ότι διαθέτει πληροφορίες σχετικά με ένα πρωτότυπο iPhone 5 που είχε την ευκαιρία να επεξεργαστεί χωρίς, βέβαια, να είναι δυνατή η επιβεβαίωση της εγκυρότητάς του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις πληροφορίες το iPhone 5 αναμενόταν να παρουσιαστεί φέτος αλλά διάφορα προβλήματα οδήγησαν την Apple στο να παρουσιάσει το iPhone 4S μέχρις ότου λυθούν τα όποια προβλήματα. Η πηγή αναφέρει ότι το πρωτότυπο διέθετε οθόνη 4ων ιντσών με πλάτη από αλουμίνιο, home button αφής, πιο "επίπεδο" σχεδιασμό, πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή, πολύ πιο χαμηλή αυτονομία, 10 megapixel κάμερα και πρώιμη έκδοση του Siri με το όνομα "Assistant". Η Apple επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το "liquid metal" υλικό για την κατασκευή πολύχρωμων iPhone τα οποία εάν γρατζουνιστούν δεν θα έχουν πρόβλημα αφού και το εσωτερικό θα περιέχει χρώμα (όπως έκανε η Nokia με το Lumia 800)

Σύμφωνα, με τον ίδιο άνθρωπο η μεγαλύτερη ένσταση για αυτή τη συσκευή προερχόταν από τον Steve Jobs, ο οποίος ισχυριζόταν ότι η μεγαλύτερη οθόνη θα οδηγούσε σε fragmentation του οικοσυστήματος, κάτι που η εταιρεία δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση.

Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι οι πληροφορίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αλλά δεν έχει και καμία σημασία να ασχολούμαστε πλέον με φήμες. Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 4S και τέλος της ιστορίας. Έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μπροστά μας να ασχοληθούμε με φήμες για το iPhone 5 και το iPhone 6 φυσικά!