Ημέρα αποκάλυψης του iPhone 5S και του iPhone 5C

Ημέρα αποκάλυψης του iPhone 5S και του iPhone 5C

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για το μεγάλο event της Apple όπου η αμερικάνικη εταιρία θα παρουσιάσει το νέο iPhone. Στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος θα γίνει η αποκάλυψη των νέων smartphones iPhone 5S και iPhone 5C στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια. Εν αναμονή των αποκαλυπτηρίων, ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο iPhone 5S.

Φήμες λένε πως το νέο iPhone 5S θα ενσωματώνει τεχνολογικές αναβαθμίσεις και χαρακτηριστικά που θα στοχεύουν στην ασφάλεια. Επίσης, μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει και η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο σχετικά με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID sensor) που φαίνεται να περιβάλλει σε μορφή δαχτυλιδιού το Home Button της συσκευής όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα που προέρχεται από τοUser Guide του νέου iPhone.

iPhone 5S

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που πιθανολογείται πως θα φέρει το iPhone 5S είναι η κάμερα των 8MP, video framerate στα 120fps, dual-led flash και μπαταρία με 250 ώρες αναμονής (έναντι 225 που διέθετε το προηγούμενο μοντέλο).

Όπως προείπαμε, μαζί με το iPhone 5S, θα κάνει την εμφάνισή του και το "φθηνότερο", όπως φημολογείται, iPhone 5C, το οποίο θα διατεθεί σε 5 διαφορετικά χρώματα με χαρακτηριστικά κατώτερα βεβαίως του 5S. Σε μία προσπάθεια να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές, η Apple θα προχωρήσει στη διάθεση του οικονομικότερου μοντέλου iPhone 5C και στην κινέζικη αγορά για λογαριασμό της κινέζικης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας China Mobile, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Εν αναμονή λοιπόν των αποκαλυπτηρίων και της επαλήθευσης κάθε φήμης των τελευταίων ημερών.