Flir One: η πρώτη θερμική κάμερα για το iPhone

Flir One: η πρώτη θερμική κάμερα για το iPhone

Στα πλαίσια της CES 2014, παρουσιάστηκε από την εταιρία Flir η πρώτη θερμική κάμερα απόλυτα συμβατή με το iPhone.

Ο λόγος για τη Flir One που αποτελεί...

...ένα από τα ακριβότερα αξεσουάρ για iPhone με κόστος $350. Οι δυνατότητες της Flir One ίσως και να υπερκαλύπτουν το κόστος αυτό αν σκεφτεί κανείς πως για μία θερμική κάμερα του εμπορίου το κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο σε σχέση με αυτό της Flir One. Στη θήκη μέσα στην οποία βρίσκεται η θερμική κάμερα, υπάρχει και μπαταρία η οποία δίνει ενέργεια τόσο στην κάμερα όσο και στο iPhone.

Η χρήση της Flir One είναι ποικίλη. Από την αναζήτηση του μικρού σας κατοικίδιου που μπορεί να έχει χαθεί μέσα στο σπίτι κάτω από κάποιο έπιπλο μέχρι και να ελέγξετε τις ενεργειακές απώλειες τους σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου έτσι ώστε να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση αυτών. 

 

Η θερμική κάμερα Flir One είναι συμβατή με τα iPhone 5 και iPhone 5s, το κόστος της θα ανέρχεται στα $350 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2014. Για μία πιο λεπτομερή περιγραφή της Flir One μπορείτε να μεταβείτε στο επίσημο site της Flir. Παρακάτω ακολουθεί βιντεο-παρουσίαση της νέας θερμικής κάμερα για iPhone, Flir One.

 

Πηγή